Salon Rosted – Din frisørsalon i Hillerød

Velkommen til Salon Rosted – vores frisør i Hillerød

Hos Rosted frisør i Hillerød på Slotsgade kan vi tilbyde vores kunder en helt speciel oplevelse i nogle dejlige rammer. Her kan du nyde en god kop kaffe eller cacao og mærke den dejlige, afslappende atmosfære og den skønne udsigt til Hillerød slotssø – alt imens får du en klipning og en ny frisure.

Hos vores frisør i Hillerød er vi kreative, modebevidste og har også forståelse for det klassiske look. Det er vigtigt for os at have dig i fokus og lytte til dine ønsker.

Hos vores frisør i Hillerød er vi specialister i farver og striber

Hos vores frisør i Hillerød på Slotsgade har vi et team af dygtige frisører, som bl.a. er specialister i farve- og stribeteknikker. Du kan derfor være sikker på, at striberne bliver lagt helt tæt ved hovedbunden, så der ikke er nogen udgroning. Netop på farve og striber skiller vi os ud fra mange andre frisørsaloner. Men vi er dog mindst lige så dygtige til klip, hvor vi altid har øje for detaljen.

Glade kunder hos Salon Rosted i Hillerød

Hos vores frisør i Hillerød har vi masser af glade og tilfredse kunder, som både benytter os i vores behagelige salon eller kommer forbi og køber vores lækre hårprodukter, der alle indeholder gode og naturlige ingredienser. Vi sætter en dyd i KUN at bruge de bedste produkter på markedet.

Alle er velkommen til at kigge forbi vores frisør i Hillerød for at få inspiration til en ny frisure og se vores udvalg af hårprodukter og accesories. Vi har parkering lige foran salonen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Rosted - Din frisør i Hillerød på Slotsgade.

Frisør Hillerød
Frisør Hillerød – Salon Rosted
Slotsgade 65A
3400 Hillerød

Tlf.: 48 76 52 52 11
Find vej
Åbningstider:
Mandag : Lukket
Tirsdag : 8:30 - 17:30
Onsdag : 8:30 - 17:30
Torsdag : 8:30 - 17:30
Fredag : 9:00 - 19:00
Lørdag : 8:00 - 14:00
Søndag : Lukket